אירועים
חודש מרץ | קיצור תולדות התזונה האנושית
האירוע ייחל בעוד:
תאריך עברי | תאריך לועזי | שעה | מיקום |
---|---|---|---|
ה' אדר ב' התשפ"ב | יום שלישי, 08/03/2022 | 20:00 | מוזיאון בית שאן |
תאריך עברי | ה' אדר ב' התשפ"ב |
---|---|
תאריך לועזי | יום שלישי, 08/03/2022 |
שעה | 20:00 |
מיקום | מוזיאון בית שאן |
על האירוע:
יום שלישי ה' אדר ב' 08.03.2022
שעה: 20:00
מיקום- מוזיאון בית שאן
הכניסה חופשית
"קיצור תולדות התזונה האנושית"
ההתפתחות והאבולוציה של התזונה האנושית משחר ההיסטוריה ועד ימינו אנו.
מרצה: ד"ר אורי מאיר- ציזיק
מייסד ומקים "המרכז להנהגת הבריאות", בקיבוץ נווה איתן.
חוקר ההיסטוריה והפוליטיקה של הרפואה והתזונה, יועץ לבריאות בקהילות שונות, מומחה לליקוט צמחי- בר למאכל והתססת מזון.
כותב הספרים: "המדריך לליקוט צמחי-בר למאכל" , "דברים שאוכלים מכאן".
לחצו למילוי פרטים וקבלת מידע נוסף: